book cover

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2006.

Mięso technologia., Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
83-204-3212-X : zł 49
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2006.
Issue number
Wyd. 1 (dodr.).
Volume
363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. :
Dimensions
24 cm.
UDC
637.5(075.3.053.7)
Object passwords
Mięso technologia.
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
020
%a 832043212X
080
%a 637.5(075.3.053.7)
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wyd. 1 (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2006.
300
%a 363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Podręcznik do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
650
%a Mięso %x technologia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3212-X : zł 49

Available items

1.
Accession: 20627
Signature: 637
Status: Checked in

Most often borrowed